Tiimin tiedot

Crazy Coco Gaming

Crazy Coco Gaming

Crazy Coco Gaming on syksyllä 2020 perustettu e-urheilu organisaatio, jonka omistaa ja toiminnasta vastaa Crazy Coco Oy. Organisaation rekisteröity kotipaikka on Vantaa.

Crazy Coco Gamingin tavoitteena on tukea pelaajien matkaa kohti ammattilaisuutta sekä olla mukana kehittämässä suomalaista e-urheilu skeneä. E-urheilu vaatii tänä päivänä kokonaisvaltaista panostusta asiaan ja tuomme pelaajillemme osaamista ja opastusta pelistrategisten asioiden lisäksi myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, liikuntaan sekä unen laatuun ja tärkeyteen. Koska Crazy Coco Oy on myös juoma-alan yhtiö, tarjoamme pelaajillemme ja pelipuolen yhteistyökumppaneillemme luonnollisia energiajuomia sekä hyvinvointijuomia ja näin tuomme esiin myös parempien ravitsemuksellisten valintojen tärkeyttä.

Peliorganisaatiollemme tärkeitä asioita ovat reilu pelaaminen, toisten kannustaminen sekä vahvan joukkuehengen rakentaminen ja vaaliminen. Tähän kuuluu ystävällinen käytös, avoin kommunikointi sekä toisten huomioon ottaminen niin pelaamisessa, kuin sen ulkopuolellakin. Organisaatiolle on tärkeää tukea taitojen rakentamista elämää varten, ei vain pelaamista varten. Tähän kuuluu opettelu organisaatiossa toimimiseen, tiimityötaidot ja itsensä kehittäminen. Pyrimme myös luomaan nuorille pelaajille työllistymismahdollisuuksia pelialan sidosryhmissä sekä yrityksissä.

Organisaatio rakentaa tällä hetkellä uutta PUBG-joukkuetta, mutta sopimuksia ei ole vielä tehty. Crazy Coco Gamingissä on myös yksi striimaaja. Lähitulevaisuussa organisaatiolla on tavoitteena laajentaa streamtiimiä sekä mahdollisesti myös lisätä joukkueita muihin peleihin.

 

Ottelut

26.8. torstai vs Northern Legacy Esports - Striimiottelu

2.9. torstai vs Trailblazers

7.9. tiistai vs FBC Turku Enhanced

16.9. torstai vs Team DNZ

21.9 tiistai vs Unison

28.9. tiistai vs Gaming Barracks - Striimiottelu

7.10. torstai vs Myst1s Gaming

14.10. torstai vs ISO Esports

21.10. torstai vs Roots Gaming - Striimiottelu

26.10. tiistai vs BlueWhites

4.11. torstai vs FITNESSCLUBCS - Striimiottelu

Yhteistyössä

Sosiaalinen media

Copyright © 2021 - Verkkosivuston toteuttanut Tietokettu.net